Serena dobila preko 60.000 lajkova za fotografiju, a svi su komentarisali samo njenu stražnjicu

Provokativna fotografija američke teniserke

Serena dobila preko 60.000 lajkova za fotografiju, a svi su komentarisali samo njenu stražnjicu

Endin Čaušević

Američka teniserka Serena Williams u posljednje vrijeme često se nalazi u centru pažnje zbog objava na društvenim mrežama.

Serena je bila među mnogobrojnim zvanicama na vjenčanju Brooklyna Beckhama i privukla je pažnju svojim provokativnim izdanjem i "prekratkom" haljinom.

Američka teniserka je i sinoć objavila jednu fotografiju na društvenim mrežama i ponovo je pokazala svoju nevjerovatnu figuru.

Ova fotografija posebno je oduševila njene muški dio fanova kojima jedan detalj nije mogao promaći, a naravno u pitanju je stražnjica jedne od najboljih teniserki svijeta.

Kako godine prolaze Serena izgleda sve bolje i bolje, a to najbolje pokazuje fotografija koju je objavila.

Za nju Serena je na Instagramu dobila preko 60.000 lajkova, a komentari su bili zaista sjajni.

Top Komentari

Ibro
Kad nema u glavi ima u guzici
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi