Serena Williams zatrudnila sa slavnim reperom?

Teniserka se sprema za majčinstvo

Serena Williams zatrudnila sa slavnim reperom?

O. Lekić

Ako je vjerovati glasinama koje su objavili brojni inostrani sportski mediji, najbolja teniserka svijeta Serena Williams će uskoro postati majka.

Amerikanka je, navodno, već u 13. sedmici trudnoće, a otac djeteta je slavni reper Drake. Vijest o trudnoći su potvrdili i izvori bliski ovom popularnom paru.

"Znao sam da je njihova veza ozbiljna čim mi je Drake rekao da je pjesmu 'Hotline Blink' napisao za nju. Rekao je i da će sliku svog budućeg sina staviti na omot svog novog albuma i tako je svima nama dao do znanja da će postati otac. Radujemo se zbog njega", izjavio je izvor blizak reperu.

Vijest je potvrdila i Serenina bliska prijateljica, koja je istakla da je uzbuđena zbog njene trudnoće.

"Trudna je i nosi Drakeovo dijete. Već se počeo nazirati trudnički trbuh zbog kojeg izbjegava pojavljivanje u javnosti".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti