"Da sam ja umjesto njega, izazvao bih je na duel u krevetu"
Foto - Screensot

Žestoka reakcija na odgovor košarkašice

"Da sam ja umjesto njega, izazvao bih je na duel u krevetu"

Midhat Šljivak

Jedna od najvećih zvijezda WNBA lige je Liz Cambage.

Ova 30-godišnjakinja visoka 203 centimetra često je bila u kontroverznim situacijama, a uvijek ju je karakterizirao dug jezik kojeg nikad nije skrivala.

Njeni komentari prema određenim osobama su često bili brutalni. Otvoreno govori o svemu što se dešava oko nje, a zanimljivo gostovanje imala je kod španskog košarkaša Sergea Ibake.

Košarkaš Milwaukee Bucksa vodi kulinarski šou naziva 'Koliko si gladan?' a gošća mu je bila upravo australska košarkašica. Ibaka ju je pitao da li smatra da bi mogla pobijediti jedan na jedan nekog NBA igrača.

"Da, tebe", samouvjereno je rekla Liz.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CbdcWwAvpKr/[/instagram]

Oglasi

Njene riječi izazvale su brojne komentare, a najžešći je bio nekadašnji košarkaš Glen 'Big Baby' Davis.

"Da sam bio na Sergeovom mjestu ja bih nju izazvao na duel u krevetu. Žao mi je što to moram reći, ali tako je"; poručio je Davis.

Liz je 2019. godine krasila naslovnicu EPSN-ovog magazina, a prije nekoliko mjeseci je dala intervju za Playboy i tada je pristala da napravi nekoliko "vrućih" fotografija svog tijela.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CaxesHFvoeh/[/instagram]

"Da, ja sam sportašica koja ima preko dva metra i koja obožava seks. I što sad? I mi smo ljudi i upražnjavamo seks. Kao sportašica, osjećala sam se kao da ne smijem biti seksi. Sve što su željeli od mene jest to da sjedim, šutim, vrijedno radim i bavim se svojim sportom", rekla je tada Liz.

Top Komentari

realista1982
Pupak na pupak,uvijek...
0 0
JSOKJ
E.Car,pravi si car.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi