Sergej Barbarez objavom na Instagramu oduševio sve Mostarce

Zna se koji grad mu je na prvom mjestu

Sergej Barbarez objavom na Instagramu oduševio sve Mostarce

Endin Čaušević

Legendarni bh. fudbaler Sergej Barbarez u ranoj mladosti napustio je Mostar kako bi gradio karijeru u Njemačkoj, ali ovaj grad će njemu uvijek biti na prvom mjestu.

Barbarez je prošao omladinsku škou Veleža, ali je početkom 1992. godine kada je imao tek 21 godinu odlučio da ide put Njemačke gdje je napravio zaista veliku karijeru.

Legendarni bh. kapiten karijeru je završio prije 11 godina u dresu Bayer Leverkusena i ne pojavljuje se toliko često u javnosti. Barbarez se najviše oglašava na Instagramu, a to je uradio i jutros.

On je pokazao da je njemu Mostar uvijek u srcu, te je objavio fotografiju koja je nastala kod Starog mosta. Uz nju je napisao i citat neponovljivog Alekse Šantića.

"Mostarom je drugačije, s njim se nikad ne opraštam. Jer, Mostar možeš napustiti, al on ne napušta tebe. Uvuče ti se pod kožu, protiče ti kroz vene i sjedini se s tobom, a da nisi ni svjestan toga. I onda je kasno, nostalgija te zauvijek vuče ka gradu rođenom na obalama Neretve".

Top Komentari

Manijak87
Barba za TRENERA :) Nas VJECNI KAPITEN
4 1
Grohot
Barba nas dobri
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti