Sergej Barbarez stigao u Sarajevo, pa uživao na velikom partyju na Humu

Legendarni kapiten u centru pažnje

Sergej Barbarez stigao u Sarajevo, pa uživao na velikom partyju na Humu

E. Čaušević

Prethodnih dana u Sarajevu glavna lokacija bilo je Hum brdo na kojem je održan festival Garden of Freams.

Sarajevsku publiku u subotu je zabavljao DJ YokoO koji je donio nezaboravnu zabavu. Na ovom partyju uživao je veliki broj bh. građana, ali i turista iz raznih dijelova Evrope.

Pored Yoko0 spektakularne nastupe imali su G. Edd, SaraS i dobro poznati dvojac After Affair. Zabava na Humu trajala je nekoliko sati i ponudila je fantastičnu muziku i nezaboravnu noć za sve one koji su odlučili da dođu.

Na iznenađenje svih neupućenih u party scenu glavnog grada, na partyju na Humu bio je i nekadašnji kapiten bh. reprezentacije Sergej Barbarez. Legendarni fudbaler boravi ovih dana u Sarajevu i iskoristio je priliku da dođe na Garden of Dreams i uživa u odličnoj muzici i još boljoj zabavi.

Barbarez je iznenadio sve na zabavi, a mnogi od njih iskoristili su priliku da se fotografišu sa nekadašnji fudbalerom. Nakon završetka karijere Barbarez većinu vremena provodi u Njemačkoj, ali i na egzotičnim destinacijama.

No, odlučio je konačno da posjeti i glavni grad BiH gdje je uvijek rado viđen.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi