Barbarez razočaran nesposobnom bh. vlasti: Hvala ti Beograde jer si dao šansu mojoj majci i sestri
Foto - Instagram

Legendarni bh. kapiten

Barbarez razočaran nesposobnom bh. vlasti: Hvala ti Beograde jer si dao šansu mojoj majci i sestri

M. Šljivak

Nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije BiH Sergej Barbarez zahvalio se Beogradu što je omogućio vakcinaciju njegove majke i sestre.

Hiljade bh. građana su vakcinisanje protiv koronavirus izvršlili u Beogradu jer nesposobna vlast u našoj zemlji ne zna i ne može nabaviti vakcine za svoje građane.

Sergej Barbarez je razočaran bh. politikom i poslao je zahvalnicu Beogradu.

"Hvala ti moj Beograde od srca jer si dao šansu mojoj majci i sestri da se vakcinišu, samim tim i šansu za boljim životom. A tebi "BiH politiko", da vas pojedinačno ne nabrajam, jer niste ni to zaslužili, diči se i dalje svojim idiotizmom i neznanjem", napisao je Barbarez na Twitteru.

Itekako ima pravo.

Top Komentari

Celtic
E moj Barba, koliko su oni krivi toliko smo i mi kao narod. Ovo je još jedan u nizu poraza BiH poslije rata bez ispaljenog metka, ukopa nas politika i narod. Mislim da bi naš narod otišao na proteste tek onda da im se zabrane nargile, turske serije i grand parada. Cijene rastu stalno, niko ništa se ne buni, izgleda svima dobro i svi zadovoljni. Žao mi ljudi što su ginuli za ovo danas što imamo.
22 0
StarmoBregza
Tužna moja BiH, kao siroče čeka milostinju... I to od koga, od šešeljevog potrčka. Nikad ja neću dočekati da se povješa banda na sve tri strane koja 30 godina truje i pljačka sva 3 naroda. Naprotiv, sve su veći idoli sve glupljih naroda.
18 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi