Svaki navijač će se naježiti kada vidi rođendansku čestitku BHFanaticosa za Barbareza

Legendarni kapiten slavi 49. rođendan

Svaki navijač će se naježiti kada vidi rođendansku čestitku BHFanaticosa za Barbareza

E. Čaušević

Legendarni bh. fudbaler Sergej Barbarez danas slavi svoj 49. rođendan i dobio je ogroman broj čestitki.

Barbarez je sigurno jedan od najdražih fudbalera za bh. navijače, a i danas na stadionima kada igraju Zmajevi možete čuti skandiranje njegovog imena.

Legendarni kapiten je iz cijelog svijeta dobio čestitke za svoj rođendan, ali sigurno je da ga je najviše oduševila ona koju je dobio od BHFanaticosa za koje će zauvijek ostati ikona.

"Kada kažeš kapiten, misliš Sergej. Na današnji dan 1971. rođen je Sergej Barbarez. Barbarez je zbog svojih sjajnih igara u reprezentaciji i odnosa prema navijačima BiH a ponajviše BHFanaticosima postao legenda bh fudbala. Svoje mjesto u našim srcima je zauvijek pronašao 2005. godine na Marakani. Sretan rođendan KAPITENU", poručili su BHFanaticosi.

Kada kažeš kapiten, misliš Sergej. Na današnji dan 1971. rođen je Sergej Barbarez. Barbarez je zbog svojih sjajnih igara...

Posted by BHFanaticos on Thursday, September 17, 2020

Top Komentari

user1583752673
Cast svima ali najbolji kapiten sto ga je BiH ikad imala! Sve najbolje!
10 0
Mowzilla
Aferim, sve najbolje heroju naš! ⚜
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi