Kao u kultnom filmu: Aguero stigao na avion, dijete zaboravio u stanu

Sve sam ispričao

Kao u kultnom filmu: Aguero stigao na avion, dijete zaboravio u stanu

E. Ganibegović

Film Sam u kući, barem jedan dio, skoro su svi pogledali. Scene iz filma sada su se dogodile u stvarnosti. Da, moguće je doći na avion i zaboraviti dijete kod kuće, a to je napravio Sergio Aguero.

Bivši argentinski fudbaler ispričao je na Twitchu zanimljivu priču o tome kako je njegov 13-godišnji sin Benjamin zamalo ostao sam u Kataru.

Radost nakon pobjede nad Francuskom u finalu bila je tolika da je Aguero u ushićenju zaboravio svog sina kada je kreuo na let za Argentinu.

"Rekli su mi da požurim jer avion polijeće, pa sam rekao dječaku: 'Ajde, idemo. Uzmi pasoš i sve ostalo što ti treba.'

Stigao sam na avion reprezentacije, a kada sam stigao shvatio sam da je moj dječak ostao u stanu. Nisam ga mogao ostaviti tamo.

Nazvao sam Benju i rekao mu da ću se vratiti po njega. Bio sam toliko uzbuđen da sam sve zaboravio", rekao je Aguero.

Oglasi

Zaista, pomalo nevjerovatna priča, no na kraju se sve dobro završilo i mali Benjamin nije ostao sam 14.000 kilometara od doma u Argentini.

Inače, na putu za Katar Aguero je imao još jednu zanimljivu scenu u avionu, a za to su zaslužni navijači Brazila.

Definitivno mu, kao fudbaleru Argentine, nije bilo lako letjeti i slušati pjesmu brazilskih navijača, inače najvećih rivala Argentine. 

Sergio Aguero se na kraju okitio zlatom jer je prije finala registrovan kao jedan od pomoćnih trenera selektora Lionela Scalonija. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi