Niko ne može da vjeruje kakve cipele je Busquets nosio u javnosti: "Zamijenio se sa suprugom..."

Veznjak Barcelone na meti ismijavanja

Niko ne može da vjeruje kakve cipele je Busquets nosio u javnosti: "Zamijenio se sa suprugom..."

Endin Čaušević

Svi fudbaleri Barcelone jutros su se priključili pripremama katalonskog kluba za novu sezonu.

Igrači koji su na kraju prošle sezone igrali za reprezentaciju imali su sedam dana duže odmora, te su se jutros pridružili pripremama Barcelone.

Među njima je i Sergio Busquets koji se našao u centru pažnje španske javnosti, ali ne zbog početka priprema već zbog fotografije koja se pojavila na društvenim mrežama.

Naime, Busquets je prije nekoliko dana bio na večeri sa Jordijom Albom i Thiagom Alcantarom, te su pozirali sa svojim suprugama.

Međutim, svi su bili u šoku kada su vidjeli kakve cipele je te večeri nosio Busquets koji se zbog toga našao na meti ismijavanja.

Opis nije dostupan.

Oglasi

Cipele koje je Busquts nosio izgledaju zaista neobično, a mnogi su se u komentarima našalili i poručili da je zamijenio cipele sa svojom suprugom.

[twitter]https://twitter.com/RobC551/status/1545689264570220545[/twitter]

[twitter]https://twitter.com/kaya0369/status/1545457809260777472[/twitter]

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti