Pique krenuo u napad nakon raskida sa Shakirom: Igrač Barcelone obratio se advokatima

Ima jasan cilj

Pique krenuo u napad nakon raskida sa Shakirom: Igrač Barcelone obratio se advokatima

Eldar Ganibegović

Gerard Pique i Shakira okončali su 12-godišnju vezu početkom juna.

Shakira i Pique zajedno imaju dvoje djece: Sashu (7 godina) i Milana (9 godina).

Kolumbijska pjevačica je izrazila želju da se s dvoje djece preseli u Miami, s čime se fudbaler Barcelone ne slaže.

Prema Marci, Shakira je rekla Gerardu Piqueu da može posjetiti svoju djecu u bilo kojem trenutku. Međutim, španski defanzivac želi se obratiti advokatima.

Gerard Pique želi da njegovi dječaci ostanu u Barceloni, gdje su odrasli i išli u školu. Preko advokata fudbaler Barcelone želi spriječiti odlazak djece u SAD, a kao razlog navodi probleme prilagodbe.

Shakira više ne vidi svoju svrhu življenja u Kataloniji, tim više što posjeduje impozantnu vilu u Miamiju, vrijednu 16 miliona eura.

Gerard Pique obratio se advokatskom uredu koji se bavio i razvodom bivše teniserke Arantxe Sanchez Vicario.

Shakira i Pique također moraju dijeliti svoje nekretnine, uključujući one u Barceloni, Barranquilli, Dominikanskoj Republici, Miamiju, Capriju, New Yorku, Punta del Esteu i na Bahamima.

Defanzivac Barcelone ima godišnju platu od 4,7 miliona eura, ali ima i brojne druge poslove izvan terena.

Fudbaler je vlasnik tvrtke Kosmos Holding, ali i kluba FC Andorra. Bavi se i tenisom gdje je jedan od organizatora Davis Cupa. Također ima poslove u Španiji i SAD-u.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi