Sergio Ramos objasnio gdje su nestale silne tetovaže

Zabrinuo fanove

Sergio Ramos objasnio gdje su nestale silne tetovaže

E. Čaušević

Sergio Ramos iznenadio je svoje fanove jučerašnjom objavom na Instagramu.

Ramos je objavio fotografiju na kojem su njegovi fanovi odmah vidjeli kako nema tetovaža na svom tijelu koje su misteriozno nestale. To se posebno odnosi na leđa igrača Real Madrida koja su skoro u potpunosti prekrivena tetovažama.

Španac je na Instagramu objavio fotografiju bez ikakvog objašnjenja šta se desilo s tetovažama što je izazvalo razne komentare njegovih fanova.

Međutim, Ramos je već danas odlučio da objasni šta se desilo. Naime, Tetovaže su bile prekrivene za potrebe jedne reklame koja je zaista urađena na fantastičan način.

Oni koji su se prepali da su tetovaže nestale preko noći mogu sigurno odahnuti.

Top Komentari

dda27
Bas smo se prepali ?
1 0
karlhajncbrazzzo
Dobra reklama.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi