Sestra Patrika Schicka ovog puta otišla predaleko: Njen Instagram profil više nije za djecu

E, sad je pretjerala

Sestra Patrika Schicka ovog puta otišla predaleko: Njen Instagram profil više nije za djecu

Sestra Patricka Schicka, Kristyna, postala je rado viđena osoba među navijačima Rome.

Ova manekenka obožava da se slika, a nekada malo i pretjera pa izazove veliku pažnju svjetske javnosti.

Baš takav slučaj je bio pred Novu godinu kada se Kristyna pobrinula da navijači Rome njenom bratu oproste nevjerovatan promašaj pred kraj meča protiv Juventusa.

Ona je tada objavila izazovnu fotografiju na Instagramu, a jedan od komentara je bio: "Nismo znali da je njegova sestra ovako zgodna i lijepa. Hvala ti što si nas počastila ovakvom fotografijom. Tvom bratu je sada sve oprošteno i zaboravljamo onaj promašaj protiv Juventusa".

Sada, osam mjeseci kasnije, kada njen profil prati puno više ljudi, ona je odlučila da se potpuno skine i da na taj način još jednom obraduje svoje fanove.

Fotografije možete pogledati u našoj fotogaleriji.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AMKO
Dobra Koka od dobroga roda
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi