Sex Pistolsi odbili nastup na otvorenju Olimpijade
Sex Pistols nekada

Sex Pistolsi odbili nastup na otvorenju Olimpijade

M. Skaka

Legendarni punk bend Sex Pistols neće svirati na otvorenju Olimpijskih igara u Londonu ovog ljeta.

Nastup u okviru "A Symphony of British Music" programa koji će pratiti otvaranje ovogodišnje Olimpijade ponuđen je i Sex Pistolsima, ali su oni rekli "Ne, hvala". Pistolsi u ostali dosljedni sebi i to što su odbili i nije mnogo čudno, ali uljudan odgovor govori da su stari punkeri ipak otupili oštricu. Da se radi o onim nekadašnjim Pistolsima, odgovor bi sigurno bio "Odj***te!"

Čitav muziči program sastavio je Kim Gavim, poznat po svom radu sa grupom Take That i Stephan Daldry koji je režirao Billy Elliota, a želja im je bila da naprave "elegantan mix britanske muzike".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.