Shakira je unajmila detektive da prate Piquea, a oni su je izdali na bolan način

Sve odali medijima

Shakira je unajmila detektive da prate Piquea, a oni su je izdali na bolan način

Eldar Ganibegović

Novinari  Marce  pišu da se Shakira  dvaput pokušala  pomiriti s Gerardom Piqueom, ali svaki put ju je pogodilo njegovo odbijanje.

Nakon toga, umjetnica je odlučila izdati službeno saopštenje u kojem je objavila raskid, što je iznenadilo fudbalera Barcelone.

Kada je shvatila da je sve gotovo, Shakira je odlučila dati službenu objavu u novinama, bez pristanka igrača.

Štaviše, nakon neuspjelih pokušaja da ga nagovori da se vrati kući, kolumbijska pjevačica odlučila je angažovati detektive kako bi dokazali nevjeru Gerarda Piquea, piše Marca.

Isti izvor danas je objavio da su Shakiru izdali detektivi poslani stopama njezinog bivšeg partnera. Tačnije, u medijima su lansirali glasine o fudbalerovoj nevjeri, prije nego što su obavijestili samu Shakiru.

Tako su se informacije o "raskidu" između Shakire i Piquea pojavile u medijima nekoliko dana prije nego što je umjetnica izdala saopštenje kojim je potvrdila raskid. Potvrdu su novinari dobili od detektiva koje je unajmila kolumbijska pjevačica, piše Marca.

Ova situacija ubrzala je razdvajanje njih dvoje, a Shakira je bez pristanka Gerarda Piquea odlučila izdati saopštenje u kojem potvrđuje raskid.

Oni su tako okončali 12-godišnju vezu koja im je za plod dala dvoje djece.

Top Komentari

Benz
Je*o vas Pike vise, smrad bio smrad ostao
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti