Punica ne da na zeta: Shakirina majka je zbog Piquea vlastitoj kćerci zabila nož u leđa

Iako je bivši i dalje ga brani

Punica ne da na zeta: Shakirina majka je zbog Piquea vlastitoj kćerci zabila nož u leđa

Admin Čaušević

Gerard Pique i Shakira već mjesecima pune stupce žute štampe. Iako više nisu zajedno svakodnevno se pojavljuju nove informacije o svojevremeno jednom od najpoznatijih parova svijeta. 

Zdravlje Shakirinog oca Williama Mebaracka Chadida, koji je hospitaliziran nakon navodnog moždanog udara, posljednjih je dana postalo Shakirin prioritet broj jedan.

Iako je ovih dana objavljena vijest da je Pique do sada bio upoznat sa zdravstvenom situacijom svog bivšeg punda, budući da je nakon što je saznao za zdravstvene komplikacije Williama otišao posjetiti pjevačicu, ispostavilo se da je Shakira je doista "jako uzrujana" ponašanjem oca njezine djece.

To je u ponedjeljka izjavila novinarka Adriana Dorronsoro u emisiji Ane Rosa na španjolskm tv kanalu Telecinco, gdje je izjavila da ga "Piqué nije posjetio, čak se nije ni zanimao za njegovo zdravlje".

Dodao je da se kolumbijska pjevačica osjeća "vrlo uzrujano" jer nije istina da je fudbaler Barcelone bio u bolnici, a osim toga, ta bi verzija poslužila za favoriziranje figure njenog bivšeg partnera, koji je od njihovog rastanka svako vidio kao negativca u cijeloj priči.

Da stvar bude gora Shakiru populanoj pjevačici je i vlastita mater zabila nož u leđa jer je u jednom razgovoru sa španskim novinarima odbranila Piquea.

Oglasi

@luzdarymarinh #shakira #pique #monotonia #foryoupage #parati #fypシ #miami ♬ original sound - LUZ DARY MARIN

Baku Sashe i Milana (djece Shakire i Piquea) prije nekoliko dana novinari su iznenadili na izlazu iz katalonskog zdravstvenog centra u kojem se nalazi njen suprug.

Novinari su Piqueovom bivšom punicom prvo razgovarali o o zdravstvenom stanju pjevačičinog oca i koliko će trebati da ga otpuste.

"Nemam pojma", rekla je Ripoll. Zatim su je ispitivali je li Shakira išla posjetiti oca i je li bila u sanatoriju. Pjevačičina majka rekla je da je njena kćerka otišla posjetiti oca, ali da nje više nema na mjestu.
S druge strane, novinar je pitao je li igrač Gerard Piqué unatoč razvodu dolazio u posjetu bivšem pundu, na što je majka pjevačice odgovorila: "Naravno, mi smo još uvijek porodica."

Upravo to što Shakirina majka Piquea smatra članom porodice iako joj je prevario kćerku sa znatno mlađom djevojkom je ono što najviše boli pjevačicu.

Nema sumnje da će se ova sapunica nastaviti i u narednim danima pogotovo jer Pique i Shakira nikako ne uspjevaju da pronađu zajednički jezik oko starteljstva za njihovu djecu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi