Piqueova nova djevojka se osjeća uništenom, pakao za nju tek počinje

Marca piše o detaljima

Piqueova nova djevojka se osjeća uništenom, pakao za nju tek počinje

A. Čaušević

Ono što počne loše i završi loše. Čini se da je ta fraza najbolje opisuje trenutni status veze Gerarda Pique i znatno mlađe Clare Khie, djevojke koju je fudbaler Barcelone izabrao za novu životnu saputnicu nakon raskida sa Shakirom.

Pique i Clara su u vezi nekoliko mjeseci, više to i ne kriju te se vrlo često pojavljuju u javnosti, međutim psihološko stanje ove djevojke se pogoršava iz dana u dan, barem tako tvrdi Marca.

Madridski list piše kako se mlada Španjolka osjeća užasno te da je žestoko pogođena stihovima nove pjesme koju je objavila dugogodišnja Piqueova partnerica, Shakira.

Claru jako pogađaju napeti odnosi Shakire i Piquea, a nova pjesma kolumbijske pjevačice je na neki način bio samo šlag na tortu.

Ono što pogađa Claru su određeni stihovi iz pjeseme koja je za kratko vrijeme skupila više od 60 miliona pregleda što dovoljno govori o popularnosti kolumbijske pjevačice.

SHOCKING! Gerard Pique and Clara Chia are rumoured to be dating even when  the star footballer was involved with Shakira - HowdySports

Oglasi

"Ne podnosim dvolične, a stavljala sam ruku u vatru radi tebe", samo jedan od stihova , a mnogi su protumačili da je upućen upravo Piqueu.

Piqueovo besrmano ponašanje, pojavljivanje u javnosti sa novom djevojkom, svađa oko djece su samo neki od razloga koji su natjerali Shakiru da za kratko vrijeme objavi ovu pjesmu.

Prije nego što je stupila u vezu sa Piqueom Clara je radila kao konobarica u jednom od kafića koji je u međuvremenu izgubio mnogo mušterija uslijed lošeg publiciteta pa su Španjolki leđa počeli okreteti i dosadašnje kolege.

U međuvremenu Clara je prestala ići i na posao. S obzirom da je zaposlena u firmi svog dečka omogućeno joj je da radi od kuće pošto tri ogroman pritisak gdje se god pojavi te je navodno počela da osjeća strah od pojavljivanja u javnosti.

Pique je odlučan u svojoj namjeri da dvojicu sinova Milana i Sashu zadrži sa sobom u Barceloni, dok Shakira čini sve da dobije starateljstvo nad djecom i odvede ih kod sebe u SAD.

Promo

Top Komentari

Arnel925
Sto guziti staru guzicu kad mozes mladu
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi