Pique mladu djevojku ne ispušta iz ruku: Strastveni poljupci i zagrljaji privukli su poglede mnogih
Foto - Twitter

Zaboravio Shakiru

Pique mladu djevojku ne ispušta iz ruku: Strastveni poljupci i zagrljaji privukli su poglede mnogih

M. Šljivak

Igrač Barcelone Gerard Pique nedavno je okončao 12-godišnju vezu s poznatom kolumbijskom pjevačicom Shakirom.

Pique nije bio vjeran svojoj dugogodišnjoj pratilji i odlučio ju je zamijeniti za mnogo mlađu djevojku bez obzira na činjenicu da sa 45-godišnjom pjevačicom ima dva sina.

Defanzivac Barce krenuo je u novi život. Njegovo srce zarobila je 23-godišnja Clara Chia Marti, nekadašnja konobarica u njegovoj firmi te studentica odnosa s javnošću.

O ovoj djevojci se ne zna puno toga. Ona je odavno sklonila sve fotografije s društvenih mreža i ne želi da se previše eksponira u javnosti.

Zbog toga su paparazzi u akciji. Oni u stopu prate 35-godišnjeg defanzivca Barcelone i na kraju su ga uspjeli uhvatiti u društvu nove djevojke.

Oglasi

Gerard i Clara su u petak 'uhvaćeni' u noćnom provodu. Kako bi izbjegao znatiželjne poglede Pique je s novom djevojkom otišao na zanimljivu lokaciju, ali nije mogao pobjeći.

Izlazak je bio u gradiću Puigcerda u blizini francuske granice. U blizni je Pique prije nekoliko godina kupio i kuću, a navodno nije se previše skrivao od lokalnih stanovnika.

"Hvatali su se pred svima. Bili su veoma opušteni i jasno je da njihova veza nije u početnoj fazi. Ljubili su se i grlili ispred svih", pišu španski mediji.

Clara i Gerard su bili u društvu prijatelja i porodice s kojom ju je Pique nedavno odlučio i upoznati.

Shakira je za Piquea sada već prošlost, a par još mora donijeti odluku o djeci koja će vrlo vjerovatni živjeti s pjevačicom u Sjedinjenim Američkim Državama.

Promo

Oglasi