Ovo već odlazi predaleko: Piqueovi roditelji u šoku nakon radikalnog poteza Shakire

Kolumbijka izgubila strpljenje

Ovo već odlazi predaleko: Piqueovi roditelji u šoku nakon radikalnog poteza Shakire

Edmir Škorić

Ljetos je puklo ljubav jednog od najpoznatijih i najutjecajnijih parova na svijetu, pošto je iskusni bivši igrač Barcelone Gerard Pique (35) svoju djevojku Shakiru (45) prevario sa studenticom.

Čak 11 godian bili su Pique i Shakirau vezi i imaju dvoje zajedničke djece, ali je bivši nogometaš pjevačicu varao dok su bili zajedno. Na kraju su odnosi u potpunosti ohladili, da bi pritom saopštili da više nisu zajedno.

Shakiri je teško palo što ju je dragi varao sa mnogo mlađom djevojkom, a sada mu se sveti kroz stihove svojih novih pjesama.

"Već sam uzela drugi avion, ne vraćam se kući. Dugo se praviš da si prvak, a kada sam te trebala, dao si mi svoju najgoru verziju", pjeva Shakira i nastavlja:

"Ne vraćam ti se makar molio i plakao, ostavio si me zbog nje i u dugovima. Misliš da si me povrijedio, ali sad sam još jača. Ona sigurno ima lijepo ime, nije tako kako zvuči, jasno..."

"Korak je između ljubavi i mržnje. Želim ti sve najbolje s mojom zamjenom. Ne znam šta se dogodilo, ali zamijenio si Ferrari za Twingo, Rolex za Casio", poručila je Shakira.

Oglasi

Kamion s mješalicom za beton koji treba da sagrati zid između Shakirine i kuće Piqueovih roditelja

Pjesma u kojoj proziva Piquea i njegovu novu djevojku Claru ruši rekorde, ali to nije jedini način na koji se Shakira sveti svom bivšem.

Kolumbijska pjevačica sada je donijela još jednu radikalnu odluku. Naime, gradi betonski zid izmešu njene i kuće Piqueovih roditelja.

Pjevačica više ne želi imati ništa s roditeljima Gerarda Piquea. Stoga je Shakira odlučila sagraditi betonski zid između njih, a u ponedjeljak je španski portal Europapress.es objavio snimak dolaska kamiona sa mješalicom za beton na "mjesto zločina".

Mjesecima već traje otvoren sukob Shakire i Piquea, svako se na svoj način bori, ali čini se da pjevačica pomalo čak i gubi razum radeći neke nevjerovatne stvari samo kako bi iz svog života u potpunosti izbacila i Piquea i sve što ima veze s njim.

Što se Shakirine nove pjesme tiče, za samo 72 sata, snimak je prikupio preko 108 miliona pregleda samo na YouTubeu, a Shakirini računi se ozbiljno pune. Španci su napravili računicu, a nakon posljednje tri objavljene pjesme južnoamerička umjetnica je inkasirala približno 21 milion eura. Međutim, prihodi i dalje mogu rasti.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi