Shakira odlazi daleko od Piquea: Bit će udaljeni 7.500 kilometara, a živjet će u luksuznoj vili

Kolumbijka "bježi"

Shakira odlazi daleko od Piquea: Bit će udaljeni 7.500 kilometara, a živjet će u luksuznoj vili

Edmir Škorić

Nakon 12 godina veze, Shakira i Gerard Pique su se razdvojili.

Njih dvoje su već podnijeli zahtjev za razvod i pokrenut će proces u vezi s dvoje djece, Sashom (7 godina) i Milanom (9 godina).

Također moraju da podijele impresivno bogatstvo, koje uključuje nekretnine u Barceloni, Barranquilli, Dominikanskoj Republici, Miamiju, Capriju, New Yorku, Punta del Este i Bahamima.

Novinari elnacional.cata pišu da će se sada kolumbijska pjevačica iz Španije preseliti u Miami, gdje često odlazi zbog profesionalnih poslovnih obaveza i gdje posjeduju luksuznu vilu od 16 miliona eura.

Shakira je više puta htjela prodati vilu, ali nije dobila traženi iznos, pa je ona ostala u njenom vlasništvu. Imanje se nalazi u blizini plaže u Miamiju i u jednom trenutku je iznajmljeno za 45.000 eura mjesečno.
Vila je izgrađena 1951. godine, a pjevačica je kupila prije 21 godinu za samo tri miliona dolara. Ukupna površina je 2.000 m2, a nekretnina ima šest spavaćih soba, sedam kupaonica, fitness sobu, konferencijsku salu, salu za bilijar, garažu, terasu, spa bazen, bar...

Oglasi

Udaljenost od Barcelone do Miamija je 7544 km, a čini se da je ona sada neophodna Kolumbijki da zaboravi sve što se dešava i da izbriše iz glave Barcinu zvijezdu s kojm je od 2010. godine u vezi.

Razlog prekida je, kako tvrde španski mediji, prevara. Shakira je uhvatila Gerarda u krevetu s drugom ženom. Prevaru ne može oprostiti i uskoro se očekuje službena potvrda raskida.

Pique već neko vrijeme živi sam u jednom stanu u Barceloni. Zbog raskida s dugogodišnjom saputnicom je pomalo i pogubljen i lumpuje po noćnim klubovima.

Često 35-godišnjeg defanzivca viđaju u noćnim izlascima s mladim saigračem Riquijem Piugom. Tugu liječi alkoholom i drugim ženama i za njega je ovo jako težak period života.

Top Komentari

DadiG
Kako će predati za razvod ako nisu vjenčani? Samo na ovom portalu je to spomenuto više puta u zadnje vrijeme ali to nije zaustavilo “novinara” da ovo napiše
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi