Shakiru dočekao šok pred kućom i tri poruke ispisane na putu, sve je prijavila policiji

Ponuđen joj čak i brak

Shakiru dočekao šok pred kućom i tri poruke ispisane na putu, sve je prijavila policiji

E. Škorić
Teme:

Popularnu kolumbijsku pop pjevačicu Shakiru u ponedjeljak je dočekalo neprijatno iznenađenje ispred kuće.

Shakira (45) se ranije ovog mjeseca zvanično rastala od dugogodišnjeg stopera Barcelone Gerarda Piquea, s kojim je bila u vezi 11 godina i sa kojim ima dvoje djece, Milana (9) i Sašu (6). Shakira je odlučila da prekine s Piqueom nakon što je saznala da je vara sa mladom djevojkom.

Kolumbijska zvijezda nastavlja dalje sama, a navodno će se odseliti u Miami kako bi u miru prošla ovu turbulentnu fazu i oporavila se od svega. U međuvremenu pojavile su se zanimljive poruke na putu ispred njene kuće.

Naime, nepoznata osoba je sprejom zelene boje napisala tri poruke. "Dolazim po tebe, ljubavi moja", jedna je od poruka, dok je druga glasila: "Volim te moja lijepa ženo".

U trećoj poruci je napisano: "Spreman sam oženiti se tobom odmah i podržati te".

Zastrašujuće poruke ostavljene su samo nekoliko metara od ulaznih vrata Shakirine kuće. Kolumbijska pjevačica prijavila je sve policiji, no osoba koja je odgovorna za ove poruke teško će biti privedena.

Smatra se da bivši slavni par pokušava ostati u dobrim odnosima zbog svoje dvoje djece, a što se Shakire tiče, ona će sasvim sigurno dobiti mnogo ponuda za vezu i brak, povezivala se već s nekim glumcima i slavnim ličnostima, a uostalom, poruke koje su je dočekale na putu ispred kuće govore da je obožavana, mada je iste smatrala opasnim po svoj život.

Top Komentari

DadiG
Ovo se vjerovatno može uvrstiti u top 10 najglupljih priloga ikada objavljenih na ovom sajtu, znači uopšte. Shakira bila šokirana zastrašujućim porukama “Volim te lijepa ženo”, “Ljubavi Moja”, “Ja bih te oženio”…
8 0
kukuruz
Bolja mi je ona Bugarkinja dbi.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti