Shakira objavila novu pjesmu, tekst kao skrojen za Piquea

Poruka bivšem?

Shakira objavila novu pjesmu, tekst kao skrojen za Piquea

Edmir Škorić

Kolumijska zvijezda Shakira (45) objavila je prvu pjesmu nakon što je raskinula sa Gerardom Piqueom.

Pique i Shakira bili su zajedno 11 godina i imaju dvoje djece, sedmogodišnjeg Sašu i devetogodišnjeg Milana. Nakon što ju je Barcelonin nogometaš prevario, popularna pjevačica odmah je tražila raskid i već se sprema na odlazak u Miami gdje će živjeti daleko od svog sada već bivšeg dragog.

U međuvremenu objavila je novu pjesmu s Davidom Guettom i sa gurpom Black Eyed Peas pod nazivom "Don't you worry", a mediji u Španiji odmah su u njoj pronašli poruku za Piquea. Uostalom, sam naziv "Ne brini" sve govori.

"Sve će biti u redu, osjećam se tako živo. Živjet ću najbolje doba svog života, radit ću samo ono što volim. Bila sam na dnu, ali sada sam ustala i postala sam mudrija. I shvatila sam da će sve biti u redu", između ostalog je tekst nove pjesme koju je Shakira objavila.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi