Pique je razorio Shakiru: Napravila je radikalan potez, odbila je ono za šta mnogi žive

Kolumbijka se osjeća očajno

Pique je razorio Shakiru: Napravila je radikalan potez, odbila je ono za šta mnogi žive

Admin Čaušević
Teme:

Shakira još uvijek ne uspjeva da preboli Gerarda Piquea s kojim je bila 12 godina u vezi. Kolumbijska pjevačica se osjeća razoreno što potvrđuje i njen posljednji radikalni potez i to nekoliko dana pred Svjetsko prvenstvo.

Shakirini najbliži su jako zabrinuti za zdravstveno stanje kolumbijske pjevačice pošto još uvijek nije uspjela da preboli Piquea i činjenicu da je otišao s drugom i mlađom djevojkom.

Svjetsko prvenstvo u Kataru počinje za nekoliko dana, tačnije u nedjelju 20. novembra, a planirano je da na svećanoj ceremoniji takmičenja jedan od izvođača bude i Shakira.

Iako je mogla zaraditi milione i steći dodatnu slavu Shakira je odbila da pjeva na otvaranju jer se ne osjeća dobro što dovoljno govori o njenom zdravstvenom stanju.

Shakira je Piquea upoznala na Mundijalu 2010. godine u Južnoafričkoj republici pa je možda i nostalgija jedan od razloga zašto ne želi da pjeva u Kataru.

Paparazzi su prije nekoliko dana ulovili kolumbijsku pječavicu na ulici kako plače što je jasan znak da se još nije navikla na novi život i činjenicu da Piquea nema više u njenom životu.

Oglasi

Prije toga je objavila fotografije na Instagramu na kojim izgleda zaista prelijepo, međutim jasno je da joj duša pati te da je reklamna kampanja bio samo rutinski dio posla.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CkvUnlODAao/[/instagram]

Prošle sedmice jedan od najslavnijih parova svijeta je potvrdio da je potpisan sporazum o skrbništvu nad djecom kako bi izbjegli sukob na sudu.

Kolumbijska pop zvijezda preselit će se na Floridu sa sinovima Milanom (9) i Sashom (7) početkom Nove godine nakon što je sklopila dogovor s nedavno penzionisanim fudbalerom.

Daleko od toga i da Piqeu cvjetaju ruže. Legendarni fudbaler se nalazio pod tolikim pritiskom kako od javnosti tako i od Barcelone da je nedavno završio karijeru, a poslije toga je i napravio gospodski potez prema bivšoj partnerici.

Naime, upravo je Pique bio taj koji je pristao da u budućnosti njegovi sinovi nastave živjeti sa majkom, te da će ih on moći viđati kada poželi pošto više neće imati fudbalskih obaveza.

Promo

Top Komentari

Ecosport
Info za pisatelja članka, Shakira je tužna jer joj je otac teško bolestan. Pique joj je na trećem mjestu.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi