Totalni rat Piquea i Shakire: Fudbaler spremio snažan udarac kolumbijskoj pjevačici

Pregovori će biti teški

Totalni rat Piquea i Shakire: Fudbaler spremio snažan udarac kolumbijskoj pjevačici

E. Ganibegović

Veza između Shakire i Gerarda Piquea prekinuta je prije nekoliko sedmica. Njih dvoje su zajedno bili 12 godina i imaju dvoje djece: Milana i Sašu.

Upravo su mališani ovih dana "jabuka razdora" između Shakire i Piquea. Pjevačica ih želi povesti na odmor u Miami, na dva mjeseca, dok je fudbaler Barcelone već najavio bivšoj partnerici da se definitivno protivi tome.

Kako bi Shakira s djecom otišla iz Španije, Pique treba potpisati punomoć, što španski defanzivac nije spreman učiniti. Španski mediji saznaju i razlog zašto fudaler odbija dati pristanak da Milan i Sasha provedu godišnji odmor preko okeana.

Kako navodi Marca, Pique bi rekao da se ne slaže da mališani ostanu toliko dugo daleko od svoje nane i djeda, roditelja igrača. Budući da su s unucima od prvog dana života, Gerard Pique tvrdi da bi takvo razdvajanje pogodilo Milana i Sashu.

"Odnos između njih je izuzetno napet, vrlo udaljen, a pregovori će biti vrlo teški", kažu španski novinari. 

Podsjetimo, paparazzi su prije nekoliko dana uhvatili Shakiru koja izgleda potpuno shrvano dok se automobilom vozi kući.

Slike prikazuju jako tužnu i zamišljenu pop pjevačicu, a to su ujedno njene prve slike u javnosti nakon što je došlo do raskida sa Piqueom.

Podsjetimo da je dan ranije osvanulo nekoliko poruka napisanim sprejom ispred njene kuće. Nepoznati muškarac joj je napisao da je voli i da dolazi po nju te da je spreman da je oženi.

Ona je sve to prijavila policiji, brine za svoju sigurnost, a u međuvremenu planira da putuje u Miami i da tamo nastavi svoj život.

Top Komentari

BHPatrola
Neka sebi nadje, neko sto ce je voljeti, ovaj sigurno nece vise, i nek ga vise ostavi iza sebe
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi