Shaq je u životu vidio sve, ali nikad neće zaboraviti ono što mu je priredio Luka Dončić

O'Neal je uživao

Shaq je u životu vidio sve, ali nikad neće zaboraviti ono što mu je priredio Luka Dončić

Midhat Šljivak

Shaquille O'Neal boravio je tokom ovog mjeseca u Hrvatskoj.

Čuveni centar odradio je nekoliko nastupa kao DJ Diesel, a tokom boravka u Hrvatskoj bio je smješten u vili Luke Dončića na otoku Krku.

Sjajni košarkaš Dallas Mavericksa pobrinuo se da legendarnom Shaqu sve bude po volji i iznenadio je 50-godišnju NBA legendu.

"Svaka čast Luka. Kada sam stigao u grad dva njegova čovjeka su me pokupila i odvezli su me na imanje gdje je pripremio sve za mene. Imao sam pizzu, šišu, voće, a oni su me ispratili na nastupe", rekao je O'Neal i nastavlja priču:

"Luka je rekao da mi se ništa ne može dogoditi kada sam u njegovom gradu. Zvali su me gospodin O'Nealovich. Svaka čast Luki, ali i Goranu Dragiću što su se pobrinuli za mene".

Opisao je Lukinu vilu kao nešto poprilično lijepo za doživjeti.

"Htio sam odsjesti u hotelu, ali on je insistirao da dođem kod njega. Spremio mi je vilu na vodi s četiri spavaće sobe i imao je tu šišu koja je izbacivala plavi dim", očaran je Shaq.

O'Neal je imao pravi MVP tretman kod Luke Dončića i sigurno da će mu ovo putovanje ostati u sjećanju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti