Kćerka legendarnog napadača za Valentinovo odlučila raspametiti svoje pratioce

Uspjela je u tome

Kćerka legendarnog napadača za Valentinovo odlučila raspametiti svoje pratioce

Esmer Oštraković

Hollie, kćerka legendarnog napadača Alana Shearera, odlučila je za jučerašnji praznik svojim fanovima pokloniti fotografije sa kojim ih je raspametila.

Ona se bavi pjevanjem i pisanjem pjesama, ali ovaj put je bila u ulozi modela. Fotografije su nastale u njenoj spavaćoj sobi.

Veoma nasmijana Hollie čitala je magazin, te je pila kafu, a fotograf je sve to iskoristio kako bi napravio odlične fotografije.

Ona je naravno odlučilad a ih podijeli na svom Instagram nalogu, te je zaludila zajednicu svojih fanova koji su bili očarani.

"Prelijepa si. Budi moje malo Valentinovo", napisao je jedan od njenih fanova.

Naravno bilo je tu još dosta komentara, a jasno je da sve te riječi koje su joj upućene itekako gode ovoj mladoj djevojci.

Kćerka čuvenog napadača je i zauzeta pošto je već neko vrijeme u vezi sa engleskim ragbistom Joeam Marchantom, ali je to ne spriječava da s vremena na vrijeme "počasti" svoje muške pratitelje.

Inače, Shearer sa svojom suprugom Laynyom ima troje djece. Osim Hollie, čuveni napadač je otac 29-godišnjoj kćerci Chloe te 21-godišnjem sinu Willu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi