Fatalna Karima sa 17 godina uništila moćnika "većeg od života": Razvrat, orgije, čudni rituali...

Pozadina o famoznim Bunga Bunga zabavama

Fatalna Karima sa 17 godina uništila moćnika "većeg od života": Razvrat, orgije, čudni rituali...

Admin Čaušević

U 87. godini preminuio je Silvio Berlusconi medijski tajkun, političar te tvorac svojevremeno najsnažnije fudbalske ekipe na svijetu, čuvenog Milana. Italijan je bio poznat po brojnim skandalima, a među najpoznatijim su svakako njegove poznate Bunga Bunga zabave.

Berlusconi je živio intenzivan i ekscentričan život u javnosti koji je zamaglio granice između politike, moći i seksa. Milijarder je bio premijer s najdužim stažem u Italiji, ali njegova je vladavina bila obilježena skandalima.

Možda su najozloglašenije bile njegove seksom potaknute zabave "Bunga Bunga", kao i izvješća o podmićivanju egzotičnih plesačica i maloljetnica.

Berlusconi je ostao poznat kao razvratni playboy

Tokom njegove karijere, Silviov ugled pronicljivog poslovnog čovjeka mogao se mjeriti s njegovim imidžom razvratnog playboya, piše Daily Mail.

Vijesti o razvratnom ponašanju, seks zabavama i plaćenom seksu s maloljetnim prostitutkama svojevremeno su dospjele na naslovnice novinskih kuća širom svijeta.

Oglasi

Bivši Silvijevi gosti i poznanici ranije su tvrdili da su prisustvovali divljim noćima ispunjenim orgijama, striptizetama i razuzdanim plesom oko šipke.

Lude i divlje zabave su navodno organizovane u njegovoj privatnoj vili u Arcoreu, u blizini Milana u Italiji.

A prema National Worldu, sam pojam 'Bunga Bunga' skovan je nakon događaja osebujnog rituala koji se odvijao tokom tih zabava.

Ruby je imala 17 godina kada je uhvaćena na Berlusconijevoj zabavi

Neki izvještaji sugerišu da su žene izvodile erotske plesove i seksualne radnje nad Silviom i njegovim gostima.

Rečeno je da su neukroćene noći uključivale ambiciozne modele i glumice koje se ponekad nazivaju 'Berlusconijeve djevojke' ili 'showgirls'.

Oglasi

Međutim, bila je 2010. godine kada je optužen i prvobitno osuđen da je 17-godišnjoj marokanskoj plesačici plaćao seks. Ta bi vijest označila početak duge sudske bitke kao i rasplet njegovog privatnog života.

Karima Karima El-Mahroug. također poznata pod umjetničkim imenom Ruby Rubacuori, talijanski za 'Ruby the Heartstealer', najviše je zapamćena po svojoj ulozi na Silvijevim divljim seks zabavama na kojima su žene bile plaćene da se skinu i zavodljivo plešu.

Vijest o njihovom susretu prvi put je izašla u javnost kada su policajci navodno uhitili Karimu zbog krađe 3000 eura. Policija je postala sumnjičava kada je shvatila da Karima nije nosila nikakve pravne ili identifikacione dokumente.

Karima je tvrdila da se ništa nije dogodilo između nje i političara, ali je otkrila da joj je on dao novac, nakit i automobil za učešće na zabavama koje je organizirao u svojoj vili.

Oglasi

Nakon trogodišnje sudske borbe Berlusconi je 2014. godine uspio sve preokrenuti u svoju korist i oslobođen je optužbi.

Osoba sa karakterom "veći od života", koji se jednom usporedio s Isusom, međutim, i dalje je mučen glasinama o korupciji.

U 2017. navodno je optužen za podmićivanje svjedoka sa gotovo 10 miliona eura kako bi ih ušutkao zbog optužbi da je plaćao maloljetnicama za seks.

Berlusconi je posljednje godine proveo kao predsjednik Monze, a umro je od leukemije

Od pojave slučaja "Ruby" Berlusconijeva reputacija je zauvijek naštećena i njegov život više nije bio isti.

Skoro tri decenije je bio vlasnik Milana, Rossoneri su u tom periodu osvojili veliki broj trofeja, a izdvaja se osam Scudetta i čak pet Liga prvaka. Posljednjih godina života bio je vlasnik Monze.

Berlusconi je bio hospitaliziran 11 dana u septembru 2020. nakon što se zarazio koronavirusom, opisavši to kao 'možda najteže iskušenje u mom životu'. U aprilu 2023. liječnici su otkrili da je na intenzivnoj njezi zbog leukemije i infekcije pluća. Preminuo je 12. juna.

Top Komentari

Manager
kakvi rituali?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi