Atraktivna Fadila je otkrila fudbalskog moćnika i njegove "bolesne orgije", umrla je u teškim mukama

Skupo je platila za svoju hrabrost

Atraktivna Fadila je otkrila fudbalskog moćnika i njegove "bolesne orgije", umrla je u teškim mukama

A. Čaušević

Preminula je mjesec dana nakon što je primljena u bolnicu. Tvrdilo se da je otrovana. Atraktivana Fadila Imane je svoj život okončala na najtužniji mogući način i to u 34. godini. Suprostavila se fudbalskom moćniku i tu joj je bio kraj. 

Silvio Berlusconi je jedan od najkontroverznijih političara 21. stoljeća, ljubiteljima fudbala je poznat kao višedecnijiski vlasnik Milana kojeg je doveo na vrh svijeta, a sada je pod njegovim upravljanjem drugi klub iz Serije A, Monza.

Berlusconi je oduvijek bio ženskaroš, a redovno je organizovao zabave sa mladim i atraktivnim djevojkama. "Bunga-bunga" derneci su bili samo za odabrane i rijetki su se usudili govoriti o detaljima.

Kontorverzni moćnik se do sada suočio sa nekoliko suđenja. Jedno se i odnosilo na plaćenje seksualnih usluga maloljetnoj Karimi El Mahroug, poznatijoj kao Ruby.

Kontroverzni Silvio Berlusconi je poznat kao veliki ženaskaroš

Ključni svjedok tada na suđenju je bila Fadila koja je preminula u martu 2019. godine nakon što je mjesec dana provela u bolnici.

Bila je dovoljno hrabra da svjedoči, odbijajući da bude potkupljena na način na koji se sugerisalo da se desilo drugim. Fadila je tvrdila kako je je općepoznato da bi bivši italijanski premijer plaćao velike svote novca u zamjenu za seks. Ona je za svoju prvu "bunga-bungu" zabavu dobila 2.000 eura.

Oglasi

Opisala je da su na zabavama striptizete i djevojke plesale oko šipki u kostimima časnih sestara tokom ozloglašenih okupljanja održavanih u podrumu od cigle ispod Berlusconijeve luksuzne vile u Milanu.

Karima El Mahroug poznatija kao Ruby je negirala odnose sa Berlusconijem

Velka hrabrost koju je pokazala Fadila je na kraju ovu djevojku koštala života. Preminula je u martu 2019. godine i to nakon što su joj otkazali svi organih. Mjesec je provela u bolnici i umrla je sa nepune 34 godine.

Analize su pokazale da je lijepa djevojka u svom organizmu imala tokstične metale, a nisu pomogle ni brojne transfuzije krvi. Do smrti je došlo pod upitnim okolonstima i to baš kada je ona pisala knjigu o Berlusconiju.

"Prava je šteta kada svaki put neko mlad umre, nikad nisam sreo tu osobu ili pričao s njom, sve što je rekla je izmišljeno," kazao je Berlusconi nakon njene smrti.

Fadila prilikom svjedočenja u sudnici

Fadilina porodica je smatrala da je nesretna djevojka otrovana. "Zašto je umrla? Zato što je rekla istinu?", tvrdila je njena starija sestra Fatima.

Oglasi

"Kad bi se vratila kući, probudila bi me govoreći: "Nećeš vjerovati što sam vidjela, stvari koje ljudi rade za novac.' "

Fadila je tvrdila da bi Berlusconi ženama predavao omotnice pune novca i torbice s lažnim nakitom.

"Davao bi im hiljade eura, a Imane bi samo rekla: 'Ne želim tvoj novac, samo želim posao, zato sam ovdje.'"

Fadila je svoju hrabrost platila smrću

Ona je u Italiju stigla kao 25-godišnjakinja i živjela je sa svojom sestrom u Torinu gdje su otvorile hotel. Istraga poslije njene smrti je trajala tri godine i završila je (ne)očekivano.

U septembru 2022. godine svih 12 doktora koji su liječili Fadilu, a zatim su bili optuženi za ubistvo iz nehata su oslobođeni i isključeni su od bilo kakve krivične odgovornosti.

Top Komentari

Mel_Glupson
Sad cu poslat članak Berlusconiju nek vas tuzi za klevetu.. nek je Dodik uveo zakon za klevetu ... ev poslo sam članak silviu nek vas **** staronja
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi