Simona Halep bila ludo zaljubljena u milijardera, planirala vjenčanje, a on oženio studenticu

Rumunka nije imala sreće

Simona Halep bila ludo zaljubljena u milijardera, planirala vjenčanje, a on oženio studenticu

Edmir Škorić

Najbolja rumunska teniserka Simona Halep bila je od ranih godina posvećena tenisu, pa su joj ljubavne veze bile u drugom planu.

Međutim, nekada najbolja teniserka svijeta uspjela je da se zaljubi u milijardera po imeni Costa Sponte. Postojala je izuzetno bliska veza između Simone i Coste koji je bio ultra bogat i njih dvoje su se čak planirali vjenčati, ali on je onda odlučio da je ostavi.

U 2019. godini dok je nastupala na turnirima, Simona je saznala da se njen nesuđeni muž ženi i to studenciom od 20 godina.

Costa (27) je u početku veze sa Simonom opisan kao "vrlo mlad, vrlo pristojan, civilizovan i uspješan čovjek", koji ima želju da osnuje vlastitu porodicu, no ta porodica na kraju nije bila formirana sa Simonom Halep, koja ga je mnogo voljela.

Simona je jedno vrijeme očajavala, a onda upoznala Tonija Iuruca. Ovaj biznismen je oženio slavnu teniserku prošle godine, a iza sebe ima dva propala braka.

Alina, manekenka kojoj su luksuzni život i raskoš bili način života, bila je prva supruga biznismena. Čini se da se Toni Iuruc nije predugo snalazio u klubovima i zabavama do zore te su se razveli. Nakon ovog neuspjeha upoznao je Lianu, koja mu je postala supruga nakon dvije godine veze. Njih dvoje su imali nevjerojatno vjenčanje u striptiz klubu u Mamaii. Mislio je da je to ljubav njegovog života, no brak je prekinut nakon samo deset mjeseci.

Razlog razvoda braka bila je nevjera supruge Tonija Iuruca. Toni se razveo kada je Liana bila u petom mjesecu trudnoće.

On je na kraju pronašao Simonu zbog koje je često putovao u SAD, pratio na raznim turnirima, a sada su navodno jako sretni u braku.

Oglasi