Sinan Ramović i Adi Mehremić uskoro postaju zet i šura

Nekadašnji saigrači iz Željezničara

Sinan Ramović i Adi Mehremić uskoro postaju zet i šura

A. Čaušević

Nekadašnji saigrači iz Željezničara, Sinan Ramović i Adi Mehremić uskoro će postati šura i zet, ako je slutiti prema objavam na društvenoj mreži Instagram.

Ramović i Mehremić su iz perioda Grbavici očigledno postali dobri prijatelji, a u narednom periodu će se dodatno zbližiti jer je defanzivac zaručio sestru ofanzivca.

Naime, Mehremić je već neko vrijeme u vezi sa Ramovićevom sestrom Belmom. Objave "storyja" na Instagramu odale su ih da uskoro planiraju stati na ludi kamen.

Ova dvojica fudbalera koja su nedavno pronašli nove klubove su u prošlosti već nekoliko puta zajedno proveli odmor što pokazuju i njihove objave na Instagramu.

Inače, Ramović i Mehremić su nedavno realizovali inostrane angažmane. Ofanzivac je potpisao za švicarski Lausanne-Ouchy, a defanzivac za poljsku Wislu.

Njih dvojica su svlačionicu na Grbavici dijelili na proljeće 2018. godine, tada su predvođeni trenerom Admirom Adžemom s Plavim uspjeli osvojiti Kup BiH što je za sada i posljednji trofej Željezničara.

[instagram]https://www.instagram.com/p/B84HDeDB3Xe/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/B7BkbUChbaH/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CCBoQKehEBv/[/instagram]

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

77777
E ovo je bitno bas, sestra mu fufa iz Waltera znaci sponzorusa BOZE...
1 1
Maximilian
Znaju se skoro cijeli život tj. puuuuuno prije Želje. P.s. Kako si "istraživač" ovo našao možeš I to naći.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi