Mihajlović će vječno pamtiti susret s papom Franjom: "Kad je vidio da sam poveo punicu..."

To se ne zaboravlja

Mihajlović će vječno pamtiti susret s papom Franjom: "Kad je vidio da sam poveo punicu..."

E. Čaušević

Srbijanski stručnjak Siniša Mihajlović već godinama živi i radi u Italiji, a u ponedjeljak je posjetio Vatikan.

Trener Bologne dobio je priliku da sa svojom porodicom posjeti Vatikan i upozna papu Franju s kojim se družio više od tri sata.

Mihajlović je otkrio da je to za njega bilo nezaboravno iskustvo, te je otkrio jednu smiješnu situaciju kada su tek upoznali papu.

"Kada me vidio samo mi je reka: 'Odmah ću te proglasiti svecem jer si poveo i punicu'. Nasmijao sam se jer sam zaista poveo suprugu i punicu da posjete sa mnom Vatikan", rekao je Mihajlović i dodao.

"Bilo je to predivno iskustvo. Družili smo se više od tri sata i papa je zaista divan. Takvi razgovori vam daju snagu i mogu vas naučiti da i u lošim iskustvima pronađete nešto dobro".

Top Komentari

***** vas Arkanovac Sinisa, pitam se imali pametnog covjeka u tom sportsportba, ma stvarno ste ga sada pretjerali, ako nemate sta pametno pisati, pa radije ne pisite i ne objavljujte nista na sportsportba.
7 2
Hakkinen
E moj Siniša šta si radio 3 sata sa VELIKIM Papom respect za Papu zaista . Ali onaj gest što si uradio sa malim Ljajićem što si ga otjerao što nije pjevao himnu Republike Srbije, tad si mi definitivno pao u očima kao čovjek a doduše imao si moj " Siniša i Osa" i prije toga nacionalističkih ispada ali tad si ispao ODRON pravi.
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti