Mihajlović se pojavio na žurci milionera u vrlo zanimljivom stajlingu

Svi su gledali u njega

Mihajlović se pojavio na žurci milionera u vrlo zanimljivom stajlingu

Srbijanski trener Siniša Mihajlović privukao je sinoć mnogo pažnje na žurci u jednom italijanskom odmaralištu.

On je prisustvovao rođendanu italijanskom milionera Gianluce Vacchija i tom prilikom se pojavio u stajlingu koji je privukao mnogo pažnje.

Obukao je žute pantalone, plavu košulju i prsluk koji je privukao najviše pažnje jer je u pitanju cvjetni dezen koji nikome nije mogao da promakne.

S druge strane, ženski dio porodice Mihajlović odlučio se za 'animal print' haljine i eleganciju.

Mihajlović je samo pokušao držati korak s njima, a da li je uspio procijenite sami:

Top Komentari

Keno
Google translate: Mihajlović se takođe otvoreno klanjao o ozloglašenom ratnom zločincu Arkanu. Kad je ubijen, zamolio je (fašističku) tvrdu jezgru Lazija da komemorira Arkana transparentima i objavio je osmrtnicu u srpskim novinama. I sve "u sjećanje na prijatelja."
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi