Sinoć skakao u fontanu, danas sastančio sa gradonačelnicom: Pallotta se izvinio u stilu!
Prezanimljive izjave nakon sastanka. Gradonačalnica je Pallotti saopštila lošu, a on njoj dobru vijest. Predsjednik se u stilu iskupio što je skočio u fontanu.

Gradonačelnica njemu lošu vijest, on njoj dobru

Sinoć skakao u fontanu, danas sastančio sa gradonačelnicom: Pallotta se izvinio u stilu!

Iako ima 60 godina, predsjednik Rome James Pallotta vodi buran život. Najbolji dokaz za to su protekla 24 sata. Sinoć je skakao u fontanu kao neki tinejdžer, a danas je imao sastanak sa gradonačelnicom Rima gdje se razgovaralo o novom stadionu Rome. 

Pallotti niko ne može, niti mu bilo ko zamjera što je sinoć skočio u fontanu. Kako i ne bi skočio kada se njegova Roma plasirala u polufinale Lige prvaka i to nakon što je izbacila Barcelonu pobjedom na Olimpico od 3:0. Ipak, njegov čin svakako nije najbolji primjer građanima Rima koji se ne bi trebali baviti ronjenjem u gradskoj fontani.

Pallotta je bio vidno raspoložen i tokom današnjeg sastanka sa gradonačelnicom Rima Virginiom Raggi koja mu je saopštila i jednu lošu vijesti. Naime, predsjednik Rome morat će platiti kaznu od 500 eura zato što je sinoć skočio u fontanu. Zanimljivo, on je gradonačelnici u istom trenutku saopštio da želi donirati čak 230.000 eura u svrhu obnove pomenute fontane.

"Zahvaljujem se gradonačelnici za kaznu, zaslužio sam je. Ne želim ostale ljude poticati da urade ono što sam ja sinoć. Dopustio sam da me ponese euforija. Niko ne treba da skače u fontanu, ako je ne želi popraviti. Da bih dokazao koliko jako ne želim da ponavljam ovakve stvari, doniorao sam 230.000 eura. Volim ovaj grad", rekao je Pallotta.

"Zahvalni smo predsjedniku Pallotti na velikodušnosti. Nakon što je sinoć ronio u fontani, odlučio je da napravi veoma lijep gest za grad. Želi donirati 230.000 eura kako bi se obnovila Fountein of the Pantheon", poručila je gradonačelnica Raggi.

Što se tiče novog stadiona Rome, za sada se razgovaralo o idejnim rješenjima, a svakako da bi više informacija trebalo biti poznato u narednim danima. Podsjetimo još jednom da je za dva dana žrijeb polufinalnih parova Lige prvaka, a u bubnju će se naći i kuglica sa imenom rimske ekipe.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi