Otac joj selektor, dečko zvijezda Manchester Cityja, a ona potpuna suprotnost od današnjih djevojaka

Mirna i povučena

Otac joj selektor, dečko zvijezda Manchester Cityja, a ona potpuna suprotnost od današnjih djevojaka

Edmir Škorić

Sira Martinez, 21-godišnja kćerka Luisa Enriquea, osvojila je srce jednog od španskih reprezentativaca.

Španski selektor Luis Enrique je prije nekoliko godina izgubio jednu kćerku koja je bolovala od roka, dok je njegova druga kćerka Sira prvakinja u jahanju, a trenutno je u ljubavi sa nogometašem Manchester Cityja.

Prema britanskom listu The Sun, Sira Martinez je u ljubavi s Ferranom Torresom, krilnim igračem Manchester Cityja kojeg želi Barcelona. Njih dvoje trenutno imaju vezu na daljinu, pa bi Ferranov eventualni transfer u Barcelonu mogao biti od velike koristi u razvoju njihove ljubavi.

Sira je veliki ljubitelj konja, a nakon smrti sestre Xane dala je čvrsto obećanje:

"Kad porastem, vidim se u kući na selu, kako se natječem i brinem o svojim konjima, ali svoj život ću živjeti za sebe i svoju sestru", rekla je tada Sira.

Ostaje da se vidi kako će se u sve te njene planove ukomponovati nogometaš Cityja kojem je selektor u Španiji Sirin otac Luis Enrique.

Oglasi

Za razliku od većine današnjih djevojaka njenih godina, Sira ne pati od toga da bude popularna, ne objavljuje "škakljive" fotografije, te je veoma skromna, mirna i povučena djevojka. Vjeruje se da je Ferran sličnih osobina.

Top Komentari

ghast0
A naši lete za onakvim kao iz zadruge. Pi.
2 0
Klicko
Ista babo svoj :)))))
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi