Skandal majstor Jese: Ostavio djevojku i šestomjesečnog sina, a zatim je uslijedio šok

Španac ponovo u centru pažnje

Skandal majstor Jese: Ostavio djevojku i šestomjesečnog sina, a zatim je uslijedio šok

M. Šljivak

Španski fudbaler Jese Rodriguez u posljednjih nekoliko godina je poznatiji po skandalima sa svojim bivšim partnerkama.

Melody Santana i Aurah Ruiz imale su žestoke javne okršaje s fudbalerom, te ga optužuju da je užasan otac njihovoj djeci koju čak ne želi ni da viđa.

Jese je nastavio da mijenja djevojke, pa je tako prošle godine dobio dijete s modelom Janirom Barm.

Međutim, romansa nije dugo trajala. Prije nekoliko dana ona je uklonila sve zajedničke fotografije i postalo je jasno kako je par raskinuo vezu.

Nekoliko dana kasnije šok za Jesea. Janira je objavila kako je trudna po drugi put, a Jese će tako po peti put postati otac.

"Mama će uvijek biti na tvojoj strani i brinuti se o tebi svakog dana. Naučio si me da nikad ne znaš koliko možeš biti jak dok ti to nije jedina opcija", napisala je ona pored fotografije sina koji drži pozitivan test za trudnoću.

Jese očigledno ne razimišlja previše kada su u pitanju djeca i optužbe koje dobija od bivših žena su sasvim sigurno opravdane.

Top Komentari

LOLLOL
Pacov
3 0
Ivica_Osim8
jest ovdje na naslovnoj povuko dvije tri lajne koke
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi