"Nemaš vremena da vidiš bolesnog sina, a imaš da se opijaš po diskotekama"

Aurah ponovo brutalno napala Jesea

"Nemaš vremena da vidiš bolesnog sina, a imaš da se opijaš po diskotekama"

E. Čaušević

Španski fudbaler Jese Rodriguez ponovo se našao na udaru bivše djevoje Aurah Ruiz koja ga je ponovo optužila da ne vodi nikako računa o svom sinu koji je već mjesecima u bolnici zbog srčane mane.

Jese i Aurah su bili sretno zaljubljeni, ali se sve raspalo prije nekoliko mjeseci kada je odlučio da ostavi svoju djevojku i bolesnog sina. Iako Jese tvrdi da vodi računa o sinu koji ima srčanu manu, njegova bivša djevojka je to u nekoliko navrata negirala, a jučer je odlučila ponovo brutalno da napadne Jesea preko društvenih mreža.

"Nemaš vremena da provedeš noć sa svojim sinom u bolnici, ali imaš vremena da ideš u diskoteke, piješ, pušiš i trošiš novac na sve te djevojke. Ne želim da sin više nosi tvoje ime jer zaista nije zaslužio da ima takvog oca poput tebe, ti si najveća greška mog života. Alkohol ti uzima i to malo mozga što imaš", poručila je Aurah svom bivšem dečku.

"Rat" Jesea i Aurah počeo je prošle godine kada je nekadašnji igrač Real Madrida na Instagramu objavio da pazi svog sina, te da se uvijek brine o njemu. Tada ga je bivša djevojka demantovala, te odlučila da iskoristi svaku priliku kako bi ga podsjetila da se ne brine o bolesnom sinčiću.

Top Komentari

Benjamingst
Djete bolesno i zelim da ozdravi, ali sta ovo 2 ima sa sportom?
6 2
Lud
Jeste dosadni sa njima jebli vas oni!
6 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti