Skandal se nastavlja: Tošić prevario Karleušu s Džumhurovom prijateljicom

Kao turska sapunica

Skandal se nastavlja: Tošić prevario Karleušu s Džumhurovom prijateljicom

E. Čaušević

Srbijanski fudbaler Duško Tošić i njegova supruga Jelena Karleuša ovih danas su glavna tema javnosti zbog velike afere koja je potresla njihov brak.

Sve je počelo kada je Tošić otkrio da se Jelena dopisuje sa bh. reprezentativcem Igračem broj šest, a onda se klupko počeo odmotavati. Nakon svega pojavili su se dokazi koje je bh. igrač sam objavio, a zatim na čudan način pokušao to demantovati tvrdeći da je sve to samo fotomontaža.

Jasno je da je između Karleuše i bh. fudbalera bilo nešto, no čini se da ni Tošić u svemu tome nije baš nevinašce. Turski mediji objavili su danas da je i on imao aferu, te da je prevario Karleušu sa poznatom srbijanskom manekenkom Sofijom Milošević.

Sofija je već poznata bh. javnosti kao prijateljica Damira Džumhura, a za njih se vjerovalo da su u vezi. Ipak, bh. teniser je nakon svega to demantovao i poručio da su oni samo prijatelji.

Navodno, Tošić je prevario svoju suprugu sa poznatom manekenkom, no nije poznato da li se to dešavalo prije Karleušine afere sa igračem broj šest. No, jasno je da je ovo jedan od najvećih skandala u posljednje vrijeme kojem se ne bliži kraj.

Sofija Milošević poznata je i po tome što je nekada bila u ljubavnoj vezi sa srbijanskim fudbalerom Ademom Ljajićem.

View this post on Instagram

Te echo de menos, aunque yo fui quien te eché A veces no sé qué quiero, cómo te voy a querer🎼

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

View this post on Instagram

Hey..😊

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

Video snimak sve razotkrio: Bh. reprezentativac ipak nije šaljivdžija

Odbrambeni igrač Anderlechta i bh. reprezentacije napravio je sinoć veliki skandal objavama na Instagramu zbog afere sa popularnom pjevačicom Jelenom Karleušom.

Igrač sa brojem 6 reprezentacije BiH sinoć je šokirao svoje fanove objavama storyja na Instagramu, a sve zbog toga što se posljednjih dana uveliko piše o tome da je imao aferu sa Jelenom Karleušom. Bh. igrač je prvo objavio sliku i dao objašnjenje da je tu zaista bilo nešto između njih, no onda je ekspresno sve to obrisao.

Nakon toga Igrač sa brojem 6 je objavio da je sve to bila samo fotomontaža, te mamac da novinari objave i nasjednu na njegove "provokacije". Međutim, igrač Anderlechta očito nije previše razmišljao da će se dokazi početi pojavljivati na društvenim mrežama.

Tako je danas na Twitteru osvanuo video gdje se jasno vidi da je Igrač bh. reprezentativac zaista bio u Atini s Karleušom, te da to nije bila montaža kako je on tvrdio. Također, objavljene su i fotografije štikli koje se nalaze na navodnoj fotomontaži, a koje zaista posjeduje Karleuša.

Promo

Top Komentari

Edin Merlin
Od silnog soka i nevjerice izasao sam iz kuce bez desne carape i uputio se u nepoznatom pravcu !!!
11 1
tuzlaak
K**ac me boli
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi