Video snimak sve razotkrio: Bh. reprezentativac ipak nije šaljivdžija

Afera koja "drma" Balkan

Video snimak sve razotkrio: Bh. reprezentativac ipak nije šaljivdžija

Endin Čaušević

Odbrambeni igrač Anderlechta i bh. reprezentacije napravio je sinoć veliki skandal objavama na Instagramu zbog afere sa popularnom pjevačicom Jelenom Karleušom.

Igrač sa brojem 6 reprezentacije BiH sinoć je šokirao svoje fanove objavama storyja na Instagramu, a sve zbog toga što se posljednjih dana uveliko piše o tome da je imao aferu sa Jelenom Karleušom. Bh. igrač je prvo objavio sliku i dao objašnjenje da je tu zaista bilo nešto između njih, no onda je ekspresno sve to obrisao.

Nakon toga Igrač sa brojem 6 je objavio da je sve to bila samo fotomontaža, te mamac da novinari objave i nasjednu na njegove "provokacije". Međutim, igrač Anderlechta očito nije previše razmišljao da će se dokazi početi pojavljivati na društvenim mrežama.

Tako je danas na Twitteru osvanuo video gdje se jasno vidi da je Igrač bh. reprezentativac zaista bio u Atini s Karleušom, te da to nije bila montaža kako je on tvrdio. Također, objavljene su i fotografije štikli koje se nalaze na navodnoj fotomontaži, a koje zaista posjeduje Karleuša.

Sinoć tvrdio da je to sve fotomontaža

Igrač repezentacije BiH sa brojem 6 u posljednje vrijeme se nalazi u centru skandala zbog navodne afere sa Jelenom Karleušom.

Prije nekoliko dana informaciju da nešto postoji između bh. reprezentativca i Jelene objavili su srbijanski mediji, a tada je došlo do niza objava od strane Karleuše i njenog supruga Duška Tošića koji su sve demantovali.

Ipak, defanzivac Anderlechta je odlučio da večeras preko Instagram storyja objavi sve detalje afere sa Jelenom. On je tom prilikom otkrio kako mu je Jelena dolazila u posjetu u Grčku i Belgiju i da ima dokaze za sve o čemu priča. Također, objavio je i jednu fotografiju s njom iz Grčke.

Ipak, samo nekoliko minuta kasnije je obrisao pomenute objave, te je nakon par sati odlučio da ponovo preko pomenute društvene mreže izađe u javnost. Ovog puta je poručio kako je sve to bila samo njegova šala.

"I novinari, kako vam se sviđa kad se ja malo sa fotošopom zaigram", napisao je Vranješ na storyju.

Top Komentari

troša
Toliko informacija o “sportu” nema ni na jednom sportskom portalu. Odlično za uredništvo portala. Dajte malo o jali bratu i buba koreliju, pa da zaigramo sportski.
83 3
Šargan
Koje su to budale,momci u punoj snazi se svadjaju oko ove polovnjace.uvijek su bolje dvije od 20 nego jedna od 40.jebite mlade dok mozete dzabe,poslije cete za to placati
15 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi