Skupocjeni Lamborghini 'sredio' za Kobeja: Bio sam potpuno uništen...

Već je na prodaju

Skupocjeni Lamborghini 'sredio' za Kobeja: Bio sam potpuno uništen...

M. Šljivak

Pogibija NBA legende Kobeja Bryanta rastužila je mnoge ljubitelje košarke.

Nekada velika zvijezda Los Angeles Lakersa život je izgubio u helikopetskoj nesreći 26. januara, a pored njega smrtno je stradala njegova 13-godišnja kćerka Gianna, te sedam drugih osoba.

Mnogi fanovi legendarnog košarkaša našli su način da mu odaju počast, a jedan od njih je svoj skupocjeni Lamborghini odlučio potpuno posvetiti Crnoj Mambi i njegovoj kćerci.

Joe Carbonara je Lamborghini Huracan iz 2015. godine posvetio Kobeju i sada ga je stavio na prodaju. Cijena je 170.000 dolara.

"Bio sam potpuno uništen nakon pogibije Kobeja i Gianne. Želio sam im na ovaj način ukazati čast. Lamborghini sam prebacio u Chicago kako bi mi sve napravili po želji", rekao je Carbonara.

Majstori su puna dva dana radili na Lamborghiniju koji je ubrzo dobio ljubičastu boju i iscrtane detalje posvećene Kobeju i kćerci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi