Vanessa Bryant se ponovo oglasila na Instagramu i rasplakala mnoge: "Najviše mi nedostaje..."

Kobe je prerano otišao

Vanessa Bryant se ponovo oglasila na Instagramu i rasplakala mnoge: "Najviše mi nedostaje..."

E. Čaušević

Prije desetak dana svjetska javnost je bila uzdrmana nakon pogibije jednog od najboljih košarkaša svih vremena Kobeja Bryanta.

Legendarni košarkaš LA Lakersa poginuo je u stravičnoj helikopterskoj nesreći koja se desila u blizini Los Angelesa. U ovoj nesreći stradalo je još osam osoba među kojima je i 13-godišnja Bryantova kćerka Gianna.

Ove vijesti su žestoko uzdmale cijeli svijet, a sigurno da je najteže bilo njegovoj porodici. Iza Bryanta ostala je supruga Vanessa i još tri kćerke.

Vanessa Bryant se danas ponovo oglasila na Instagramu, te je izazvala dosta emocija svojih fanova i javnosti. Ona je objavila Kobejevu fotografiju i poručila da joj on itekako nedostaje.

"Moj najbolji prijatelj, najbolji otac na svijetu. Nedostaješ mi mnogo. Nedostaje mi da ujutro kažeš 'Bonjourno principessa/reina'", poručila je Vanessa.

Top Komentari

Fce
Nece proci ni mjesec dana ti ces naci drugog zagondziju
4 5
DadiG
Nije jutro ni spomenula.
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi