Sky Sports sprema revoluciju za prenose utakmica

Žele kamere na ramenima fudbalera

Sky Sports sprema revoluciju za prenose utakmica

Endin Čaušević

Direktor engleske televizije "Sky Sports", Barney Francis, izjavio je da će Ronaldu ponuditi zanimljivu saradnju.

Naime, on planira da u skorijoj budućnosti postavi kameru da Ronaldovo rame kako bi gledatelji imali osjećaj kao da se nalaze na terenu.

"Želim da kamera tokom prenosa utakmice bude na Ronaldovom ramenu. Da imamo osjećaj kao da smo mi na terenu. To je izazov koji sam sebi postavi, ali još treba vremena da se to ostvari", rekao je Francis.

On je dodao da mu je cilj u budućnosti da takve kamere budu uz dresove svih fudbalera. Ideja je zaista odlična, ali malo ko vjeruje da će ovo uspjeti ostvariti. Ipak, nikad ne reci nikad...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti