Smrt američkog repera žestoko uzdrmala LeBrona Jamesa

"Pričali smo neki dan brate"

Smrt američkog repera žestoko uzdrmala LeBrona Jamesa

E. Čaušević

Američki reper Nipsey Hussle ubijen je jučer u Los Angelesu, a njegova smrt potresla je i LeBrona Jamesa.

Hussle je ubijen ispred prodavnice odjeće čiji je vlasnik, a njegova smrt je šokirala američku javnost. On je upucan nekoliko puta, a doktori su mogli samo konstatovati smrt.

Ovaj 33-godišnji reper je bio i veliki navijač LA Lakersa, a njegova smrt uzdrmala je i Jamesa koji se oglasio na društvenim mrežama i otkrio da su bili u kontaktu prije samo nekoliko dana.

"Pričali smo prije nekoliko dana brate. Govorio sam ti kako sam ponosan na tebe i kako ću te dovoditi na još Lakersovih utakmica naredne sezone. Počivaj u miru. Ovo itekako boli", poručio je James.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi