"LeBron je preljubnik, nisam pozvana, ali znam kako te žene završavaju u njegovom krevetu"
Foto - Instagram

Sofia otkriva

"LeBron je preljubnik, nisam pozvana, ali znam kako te žene završavaju u njegovom krevetu"

M. Šljivak

Američka influencerica Sofia Franklyn saopštila je u jednom podcastu kako je NBA zvijezda LeBron James u nekoliko navrata prevario suprugu Savannah i otkrila je način na koji košarkaš Los Angeles Lakersa dolazi do djevojaka.

Sofia Franklyn u svom podcastu često govori o slavnim ličnostima. Otkriva njihove tajne, a ovog puta meta je bio jedan od najboljih košarkaša svih vremena LeBron James.

Ona tvrdi da je zvijezda Los Angeles Lakersa čovjek koji konstantno vara svoju suprugu Savannah i na tu temu je razgovarala s pjevačem grupe Maroon 5 Adamom Levineom.

"Ne budite glupi. Ti si poznat Adam i znaš kako stvari idu. Ja nisam nikad bila pozvana, ali moje prijateljice jesu", priča Franklyn i nastavlja priču o tome kako djevojek završavaju u krevetu NBA zvijezde.

"Kada izađu, njegovi tjelohranitelji odlaze do djevojaka i pitaju žele li s njim u kući ili negdje drugo. Cure potpišu ugovor o povjerljivosti kako ništa ne bi izašlo u javnost".

Oglasi

"LeBron James je pravio brojne zabave uz potpisan ugovor u tajnosti. Žene su bile tu. Niste znali da je LeBron preljubinik?", pita se Sofia.

@sofiafranklyn If ur gonna cheat.. at least have some respect and LOWER UR FUCKING VOICE ADAM #lebronjames #leonardodicaprio #cheater #adamlevine ♬ original sound - Sofia Franklyn

Navijači Lakersa stali su u odbranu svoje zvijezde. Smatraju da Sofia zbog popularnosti sve izmišlja i da svi znaju da je LBJ itekako porodičan čovjek.

LeBron James je sa suprugom Savannah u braku od 2013. godine. Tada su odlučili krunisati dugogodišnju ljubav koja ih veže još od mladih dana.

Zvijezda Lakersa i supruga imaju troje djece, dva sina i kćerku, a prvo dijete dobili su još 2004. godine i nosi ime LeBron Junior.

Reakcije košarkaša Los Angeles Lakersa na ove riječi poznate influenserke još uvijek nema. Teško da će ih i biti jer LBJ ne voli da ovakve stvari rješava putem društvenih mreža.

Oglasi