Poznata glumica oplela po Srbiji, pa ju je brutalno izvrijeđala djevojka Luke Jovića

Sofija nikoga ne štedi

Poznata glumica oplela po Srbiji, pa ju je brutalno izvrijeđala djevojka Luke Jovića

Edmir Škorić

Američka glumica Elizabeth Olson bila je "žrtva" brutalnog napada poznatog srbijanskog modela i djevojke nogometne zvijezde Luke Jovića - Sofije Milošević.

Elizabeth nije štedjela Srbiju gostujući u jednoj emisji, što je posebno naljutilo ljepšu polovinu zvijezde Real Madrida, napadača koji sada igra na posudbi u Eintrachtu.

"Ne preporučujem odlazak u Srbiju, tamo se nema šta vidjeti. Oni su neovisna zemlja već 13 godina, nemaju kulturu i mještani ne prestaju da ogovaraju", kazala je Olson.

Sofija ju je najprije nazvala gubitnicom, a onda joj kritikovala sam izgled.

"S takvim licem razumijem zašto si tako jadna", napisala je Sofija.

Nije jedina napala Amerikanku koja je zabranila komentare na Instagramu zbog velike količine nepristojnih riječi i uvreda od strane korisnika iz Srbije.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CJ_jdeuhwgR/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CKUOgk_h_Py/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CMhm1MNhBSv/[/instagram]

Top Komentari

DadiG
Može je Olson 3 puta kupiti sa mužem
13 1
gojazni_shljivoc
koga boli *****? niko nije cuo za plasticnu kur.vu Milosevicku dok je Olsen poznata sirom svijeta. tipicna smrdska genocidna posla.
10 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti