Šokantan video digao Britaniju na noge: Šta radi supruga Riyada Mahreza?

Prekršila sva pravila

Šokantan video digao Britaniju na noge: Šta radi supruga Riyada Mahreza?

E. Škorić

Ako nešto ne treba da se radi, onda ne treba da se dižu noge na instrumentnu ploču automobila, a upravo to je uradila supruga zvijezde Manchester Cityja.

Rita Mahrez prebrzo se vozila britanskim cestama, ali ništa ne bi bilo toliko strašno da na instrumentnu ploču nije podigla obje noge.

Snimala je u vožnji glupost koju je napravila, na kraju se i pohvalila, a mnogi su odmah osudili njen postupak koji je zabilježen na video snimku.

"Vožnja na ovaj način je potpuno opasna i mogla bi dovesti do tragedije za ne samo putnike u ovom automobilu, već i druge ljude na putu. Objavljivanje takvog videa na društvenim medijima samo ga još više pogoršava, jer pokazuje bezobzirno nepoštovanje ostalih sudionika u prometu - ovaj video je sramotan", poručio je Rodney Kumar, glasnogovornik IAM RoadSmarta.

Rita bi se zbog svega mogla naći u problemima i u Britaniji će poduzeti sve da je kazne.

Inače, Rita se sretno udala za Riyada koji zarađuje oko 200.000 funti sedmično, a nedavno je u jednom intervjuu priznala da uživa u luksuzu.

"Naš životni stil je prilično raskošan jer svi žele najbolje i da imaju luksuzne stvari".

Top Komentari

zvjezdan10
prava fuksa ,picu unovcila a u glavi ni grama mozga
21 0
Adnanos
Jeli ono Mahrez postio? Salah i njegova porodica su kao kraljevska naspred ovih cigana
2 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi