Spahić: Presretan sam, nisam očekivao ovoliki odziv
Foto: Slobodna Dalmacija

Dubrovnik Football summit

Spahić: Presretan sam, nisam očekivao ovoliki odziv

Večeras je u Dubrovniku na Football summitu nastupio veliki broj zvijezda iz regiona u sklopu humanitarne akcije čiji je inicijator Emir Spahić.

Hrvatska i prijatelji igrali su protiv evropskih sportskih zvijezda za koje su igrali Miralem Pjanić, Ivan Klasnić, Edin Džeko, Aleksandar Kolarov, Ivan Perišić...

"Presretan sam zbog velikog broja gledalaca, koji su došli u Gospino polje. Nisam očekivao ovakav odaziv. Hvala svima", rekao je Dubrovčanin Emir Spahić, fudbaler španjolske Seville i kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine, glavni inicijator i organizator uz pomoć Grada i Županije Dubrovnik Football Summita.

"Lijepo je doći u Dubrovnik, hvala Emiru, koji je sve organizovao i nadam se kako će ova akcija postati tradicionalna", rekao je golman reprezentacije Hrvatske Stipe Pletikosa za Slobodnu Dalmaciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.