Sport Vision vikend sniženje

Sport Vision vikend sniženje

M. Šljivak

Spremite se za novi pad cijena i požurite da uhvatite nova Sport Vision sniženje. 

Ovaj put 9, 10. i 12.08.2019. možete da iskoristite 20% popusta pri kupovini dva ili više artikala. Popust se ne odnosi na na opremu, sprave i bicikla, a pogodnosti te čekaju u Sport Vision radnjama u Bihaću, Cazinu, Brčko, Tuzli, Goraždu, Zenici i Sarajevu.

To nije sve, dodatnih 20% popusta pri kupovini dva ili više artikala očekuje vas i u Sport Vision outlet radnjama u Bihaću, Brčkom, Tuzli i Sarajevu.

Najpoznatiji sportski brendovi i najbolja ponuda vas čeka upravo u najbližoj Sport Vision radnji i zato iskoristite vikend i uživajte u kupovini u Sport Visionu. Vidimo se.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi