2

Komentari (2)

Chupy
Mislim da bi bilo ljudski da Nurkić, Džeko, Pjanić, Kolašinac, Lulić i kompanija doniraju bar 100 respitatora. DaBogdom ne zatrebali. Al ako zatrebaju spasili bi stotine zivota. A sigurno bi dobrodosli ti aparati u buducnosti. To je pitanje osjecaja kod njih. To je cifra od nekim 3 miliona KM. A svi oni kad se saberu, to je po pola mjesecne plate.
Gdje Đokovićeva zarada a gdje Đekina, mislim da je Đoković mnogo vise zaradio nego Đeko, nego ne bi bila losa ideja, da se organizuje udruzenje BH nogometasa u dijaspori i da se jedinstvenom donacijom pomogne citavoj BH u borbi protiv Korona Virusa, ako je politika odvojila BH na entitete neka barem nogometasi pokazu da su za jednu jedinstvenu BH, dakle nogometasi u dijaspori oragnizujte se pomozite BH, ako ne moze tako, onda neka barem nogometasi se organizuju u dijaspoti i kolektivno pomognu FBiH.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.