Srbijanski klub poslao urnebesnu poruku Stephu Curryju

"Ćao, koju veličinu nosiš?"

Srbijanski klub poslao urnebesnu poruku Stephu Curryju

Stephen Curry je u pobjedi Golden Statea nad Clevelandom ubacio 19 poena, a pažnju svjetske javnosti skrenuo je i zanimljivim stajlingom.

Trenutno najbolji košarkaš na svijetu je nosio specijalno dizajnirane patike marke Under Armour u bojama koje neodoljivo podsjećaju na često osporavane dresove Mega Leksa.

U klubu iz Sremske Mitrovice su bili vrlo domišljati i odlučili su se javno obratiti Stephu Curryju putem Twittera dan nakon utakmice u kojoj je Golden State stigao do svoje 28. pobjede u sezoni.

"Ćao, Curry. Pošto toliko voliš naše boje, poslat ćemo ti naš dres. Koju veličinu nosiš?", upitali su Curryja iz Mega Vizure.

Nema sumnje da u srbijanskom klubu znaju kako privući pažnju na sebe na zanimljiv i nesvakidašnji način, i na tome im zaista treba čestitati.

Sada čekamo Curryjev odgovor!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.