Sreća pa je živ: Novi detalji teške nesreće u kojoj je stradao kapiten engleskog tima

Za njega je sezona završena

Sreća pa je živ: Novi detalji teške nesreće u kojoj je stradao kapiten engleskog tima

Midhat Šljivak

Dobro je izvukao živu glavu: Novi detalji teške nesreće u kojoj je teško stradao kapiten engleskog kluba

Keogh je sjedio na zadnjem sjedištu Range Rovera kojeg je potpuno pijan vozio njegov saigrač Tom Lawrence, kada je došlo do teške nesreće.

Lawrence je izgubio kontrolu nad automobilom i doživio je nesreću u kojoj je Keogh doživio tešku povredu koljena i za njega je ova sezona završena.

Na kraju je kapiten Derbyja dobro i prošao. On je od žestokog udara izgubio i svijest, te su posljedice brze vožnje i alkohola za njega umalo postale kobne.

Tom Lawrence je uhapšen zbog izazivanja teške nesreće i vožnje u alkoholiziranom stanju, a optužen je i njegov saigrač Mason Bennett.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi