Najiskrenije čestitke

Sretan Dan državnosti BiH!

18

Komentari (18)

Hitch_chiko
Komsije su super kakvi smo mi ;) oni bar ne rade za svoje praznike, a treba bjezat od takvih sto vole Bosnu samo kad je njima lijepo.
husaO
wAllah slobodno ti idi ?
Incognito
Da te volim, duša zna, draga moja BiH... Domovino, sretan ti Dan državnosti!!
Fishek
Da te volim duša zna...sretan dan drzavnosti!!!
Manijak87
Sretan ti dan drzavnosti JEDNA I JEDINA - BOSNO I HERCEGOVINO
husaO
Hitch_chiko
Ma gdje sretan kad moram giljotit danas, sretan je u drzavnim institucijama ovim sto dodju do posla preko stranke, nama robovima sretna je samo noc sto prespavamo.
edinho
Strucnjak12345
Pa dobro eto, tebi nek bude ne sretan, radi giljaj, umri radeći, a nama ostalima nek je sretan
Hitch_chiko
Ili si SDA ili si i ti u Njemackoj bio od 1992-1995, pa ti je sve po taman, trece nema.
husaO
ja nisam ni sda a ni u njemackoj bio pa sam zadovoljan. idi i ti u njemacku pa radi ? nije ti drzava ni sda krivi za situaciji u Bosni nego komsije
Tz075
kakve ba komsije krive, pa zar si slijep toliko da ne vidis kako sda j.be sve redom, nije samo oni ali oni koji predstavljaju vitalne interese jednog naroda, koji kao slave a slave sto covjek rece da je njima dobro a narod ko j.be, ne branim komsoje ali mi moramo prvo ispred svog pocistiti, najlakse krivicu prebacivati. pozz
husaO
kakav narid takva i drzava. kad drzava ina ljude kao tebe onda slobodno seli u njemacku, jer izgleda da volis vise tudje ****o nego svoje ?
Tz075
nije u tome stvar, stvar je sto ne zelim da stajem na stranu nepotizma i kriminala, jer zbog toga trebam seliti, sto ne podrzavam lopove i kriminalce,kvazi muslimane, dzamiju vide samo za Bajram i misle da ce ocistiti se a ako ne znaju drzava, narod, sve cime upravljaju je emanet i biti ce upitani za to.
Hitch_chiko
Naradi se ja danas, drzavnici van ove nam lijepe drzave i ovi prateci OSCE, evo gledam ovu diplomu na zidu i sanjam da se tacne otarasim, a HusaO citav dan zjalio, ili je cjepao drva i dobro mu, pa mora da mora da mu je dobro kad ne skida samar s glave.
husaO
pa ti lezi i gledaj diplomu mozda i dobijes posao ? nemoj slucajno da ga trazis mogu te ledja zabolit. a jel to ti ides u dzamiju svaki dan pa znas da svi muslimani idu samo za bajram?? nisu svi kao ti tako molim te drugi put pazi sta pises. tebi izgleda svi krivi sto ti gledas u diplomu
husaO
imas posao,zdravlje,krov,sta za pojest i kukas?? nijebti nista bolje u njemackoj,australiji,itd ako mislid da jest idi pa vidi jarane ako zelis ja cu ti kartu platit ?
Hitch_chiko
Dobar si momak, ne znas situaciju prijatelju moj, zavrsio molio za posao na hiljadu mjesta, radim dva posla za tvoju informaciju i imam hvala Allahu dragom sve, ne zelim da idem zbog novca zelim od sistema u kojem zivimo i sto se sve vise sljama doselilo u Sarajevo, uzimaju mi hljeb iz usta al ne zato sto su bolji od mene nego zato sto je dosao preko nekog, ja se ne spustam na koljena prijatelju ja samo zelim posteno da dodjem do posla u struci, ne moguce je ovdje. Evo ovo malo vremena ovako kad imam potrosim nekako na bijes negdje u prazno cisto da napisem i da uzbacim iz sebe. A volim Bosnu vise nego iko na svijetu jer sam ovdje jos dok su GRANATLE padale. Svako dobro
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.